sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Lisää ladattavaa, paaaaaljon mekkoja!

Heipsan, innoistun tekemään lisää mekkoja ja nyt kun menivät Modista läpi niin jaan ne tännekin. Tällä kertaa tekeleeni menivät Modin seulan läpi ilman korjauksia, ensimmäistä postausta mun piti muuttaa kaksi kertaa ennen kun hyväksyivät! Ovat ihan pirun tarkkoja..mikä on kylläkin hyvä vaan!

Jostain syystä aikuisten talonpoikaismekkojen linkki oli poistunut, joten lisäsin tiedoston uudestaan Mediafireen ja latauslinkin pitäisi nyt toimia.

Mutta itse asiaan:

Ensiksi mekko aikuisille, inspis tuli TV-sarjasta "Outlander". Mesh on mukana tiedostossa.Tai vaihtoehtoisesti Modista

Suuret kiitokset Parsimonioukselle ja meshin tekijälle Katelle.


Sitten, 5 kpl mekkoja aikusille, 4kpl teineille ja lapsille. Jos et tykkää jostain väristä, niin tiedostot ovat nimetty värinsä mukaan, joten voit helposti poistaa haluamasi purettuasi zipin.  

Meshit ovat mukana tiedostoissa. Aikuisille 5 mekkoa
Mesh mukana zipissä. 

Teinille 4 mekkoa
Mesh mukana zipissä. Lapsille 4 mekkoa
Mesh mukana zipissä

Näistäkin mekoista suuret kiitokset Parsimoniouskselle ja meshin tekijälle Katelle. 


TAI lataa kaikki "Court dresses"-mekot vaihtoehtoisesti Modista


2 kommenttia:

 1. Onpa hienoja ladattavia taas! Menevät samantien lataukseen, kunhan vain ensin pääsen takaisin pelikoneelleni :) Varsinkin mukava kun lapsillekin vaatteita, niille kun on aina vähemmän. Ja pakko myöntää, että minullakin on tullut Outlander katsottua :D

  Ja Rosewoodissa osaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :) Heh, itse en oo vielä kerennyt katsomaan koko kautta loppuun, mutta yllätyin että tykästyin siihen niin kovin. :D Ehkä se on ne maisemat ja skotti murre. :D

   Menempäs lukemaan! :)

   Poista