perjantai 10. heinäkuuta 2015

Osa 1.4. aateliset, Tournerville

Osa 4. Tournerville

************************************

Tämä on erittäin lyhyt osa, pääsääntöisesti  sisältää vain Tournervillen esittelyn. Lisäksi tässä osassa oikein korostuu huonot kuvat, syvät pahoittelut. 

***************************************


Dragomir Tournervillen maine ei ollut mitä mahtavint Eoforhildissä. Hänet tunnettiin lähinää kierona ja riettaana miehenä, jolla ei ollut moraalia. Hän flirttaili avoimesti muiden naisten kanssa riippummataa siitä, olivatko nämä alempaa tai ylempää luokkaa. Kaikesta tempuistaan huolimatta Dragomir oli tiukasti kiinni hovissa ja nautti suuresta vaikutusvallastaan. Dragomir oli tottunut saamaan haluamansa, ja yksi haluamansa asia oli avioliitto Julianan kanssa.Juliana Tournerville. Juliana oli kuningattaren tavoin toisesta valtakunnasta ja liitto Dragomirin kanssa oli puhtaasti järjestetty ja Eoforhildin osoitus luottamuksesta Lhorenthen valtakunnalle. Yllättävintä heidän aviolittosaan oli se, että myös Julianalla oli aviomiehensä tavoin suhteellisen löysä moraali. Juliana ei kokenut tarvetta pukeutua peittäviin mekkoihin, eikä hänen miehensä niin vaatinutkaan. Juliana nautti suuresti miehensä vierailuista makuukammarissaan, mutta miehensä tavoin hän ei kokenut sitä riittäväksi. Toisaalta hän tiesi, että kaikesta huolimatta hänen tehtävänsä oli ensisijaisesti tuottaa miehelleen perijä. Lisäksi hän lentäisi pihalle kartanosta kuin leppäkeihäs jos Dragomir saisi joskus tietoonsa, että Juliana oli petollinen. 

**Hänen tekemisessään käytin pohjana Plumb Bob Keepin Chiklian tekemää herttuatarta, jonka löydät täältä**
Tournervillen kivinen kartano toimi niin suvun kotina kuin myös linnoituksena sodanaikana. Kartano sijaitsi Eoforhildin laidalla ja sieltä oli kylään puolen päivän hevosmatka. Tästä syystä kartanolla ei usein vieraita nähty.


Vaikka vieraita ei kartanossa paljoa näkynyt, oli siellä silti hyvät puitteet näiden viihdytykseen.

Julianan makuukammari


Huonoa kuvaa Dragomirin kammarista.


Eteishalli, kolkko ja kivinen.


Kuvaa sisäpihalta.


Kuten jo aiemmin varmasti tuli ilmi, ei näiden kahden suhteesta intohimoa ja kiihkeitä hetkiä puuttunut.Juliana ei ollut kiinnostunut soittamisesta, mutta muodon vuoksi piti yllä pianon soittotaitojaan.


Dragomir hajoitteli shakin pelaamista. Kuninkaan neuvonantajana tämän piti ajatella loogisesti.


Dragomir ei ollut mistään toimeliaisimmasta päästä. Hän kulutti usein aikaansa vetelehtimällä kartanon pehmoisilla sohvilla.


Kuningas lähetti joka päivä jonkun hakemaan Dragomiria linnaan työtehtäviinsä. 


Juliana kuluttu päiväsä lillumalla aromaattisissa vaahtokylvyissä. Yksi kylpy maksoi monen kultakolikon verran, muttei sillä ollut Tournervilleillä suurta merkitystä.  


Kartanolla oli aina hulppeat ruokatarjoilut jopa arkena. 


Juliana tuli nopeasti raskaaksi, mistä Dragomir oli tyytyväinen. Toisaalta tämä tarkoitti Dragomirille sitä, että hän ei voisi enää vierailla vaimonsa luona. 


Nuoren ja laihan Julianan ruokahalu oli järjetön raskausaikana. Kartanon ruokakustannusket tuplaantuivat.


Jollei Juliana raskausaikanaan syönyt, tämä nukkui. Raskausaika oli erittäin uuvuttavaa nuorelle ja hennolle rouvalle.


Dragomir ei enää kestänyt vaimonsa tilaa ja päätti lähteä kylältä etsimään sitä mitä ei kotoaan enää saanut. Ensimmäiseksi Dragomir suuntasi Eoforhildin torille. 

**Tämän Epon UPEAN tontin löydät myös Plumb bob keepistä, täältä. Tontti kannattaa asentaa Cleanpack Installerilla, ilman sitä itse en saanu mitään tontin CC:tä peliin**


Harmikseen Dragomir tapasi ainoastaan muita aatelisia, nämä eivät voineet auttaa häntä. Anoinette Cormeilles tervehti Dragomiria : "Iltaa herttua, missä kaunis vaimonne Juliana on ja mitä te torilla tähän aikaan?" Dragomir nielaisi ja koetti pitää äänensä tyynen rauhallisena valehdellessaan : "Juliana on raskaudestaan niin pahoinvoiva, ettei hän valitettavasti pystynyt lähtemään kanssani katselemaan löytysikö torilta eteishalliimme uutta silkkimattoa."Dragomir siirtyi talonpoikien ja kauppiaiden suosimalle kauppahalille, mutta joutui myös siellä nielemään karvaan pettymyksen; missään ei ollut KETÄÄN. 


Ainoa juttukumppani Dragomirilla kauppahaliin pubissa oli miespuolinen baarimikko,


Dragomirin "onni" kuitenkin kääntyi kun hän näki tämän viehättävän nuoren palvelustytön pihallaan kuuraamassa kivetystä.


Dragomir puhui neidon pyörryksiin tarinoillaan.


Palvelustyttö oli aivan hurmioissaan isännältään saamasta huomiosta. Dragomir ei vielä tehnyt seuraavaa liikettään vaan halusi antaa tilanteen vielä kehittyä. 


Aika kului ja Julianan kivulias synnytys alkoi.


Palvelusneitojensa avulla Juliana synnytti miehelleen pojan.


Tournervillen tuleva perijä, Michael Tournerville,


Tämä tarkoitti sitä, että Dragomir sai taas vierailla vaimonsa luona. 


Se ei tosin estänyt Dragomiria liehittelemästä palvelustyttöä.. 


..joka oli sulaa vahaa Dragomirin edessä.


Michaelin syntymäpäiviä vietettiin Bethencourtien kanssa. Muut aatelisperheet ja kuningasperhe eivät päässeet aatelisnaisten raskauksien vuoksi pitkälle matkalle Torunervillen kartanoon.


Vieraiden vähyydesta huolimatta tarjoilut olivat suurenmoiset.


Michaelista kasvoi.....mielenkiintoisen näköinen poika.
Luonteestaan huolimatta Dragomir halusi luoda suhteen hänen ja poikansa välille. Tämä vietti yllättävän paljon aikaa Michaelin kanssa opettaen tälle aatelispojan tapoja.
Juliana oli jälleen raskaana.


Eräänä aamuyönä Dragomir jäi odottamaan kartanon pihalle jotain....? Mitä..? Se selvinnee joskus..


Kiitos kun jaksoit lukea! Tässä sitten olivatkin kaikki Eoforhildin aatelisperheet!

Seuraavassa osassa siirrytään kauppiaiden osioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti