sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Osa 2.2. Petosta ja kasvua


Viimeksi jäimme: 


*****************************************************************Dragomir nousi ylös kiviseltä penkiltä nähdessään tämän nuoren naisen. Mary Glutton oli palvelijattaren nimi ja hän oli tullut hoitamaan viimeisiä askareitaan ennen nukkumaan menoa. "Iltaa neiti Glutton", Dragomir sanoi viekkaalla äänellään.


"Iltaa teidän ylhäisyytenne! Eikös olekin kau-", Mary ehti sanoa,


ennen kun Dragomir kaappasi naisen syliinsä. 


"Oooh, no mutta teidän ylhäisyytenne!", Mary huudahti hämmentyneenä, mutta iloisesti Dragomirin suudelmien lomasta. Hetken toisiaan kähmittyään Dragomir päästi irti. "Ei vielä..", tämä ajatteli.


Dragomir vaihtoi vielä muutaman sanan naisen kanssa ennen kun toivotti tälle hyvät yöt. 


"Hahaha oletpas sinä aikamoinen, Dragomir", tämä puheli itsekseen ovela virne kasvoillaan palatessaan takaisin sisälle.  

*****


Seuraavana aamuna Dragomir harjoitteli karismaattisia taitojaan peilin kanssa. Samaan aikaan sisäkkö tuli paikalle hoitamaan askareitaan. 


Dragomir jätti karisman hiomisensa sikseen huomattuaan tämän viehkeän neidon. "Huomenta, mikä on nimenne?", Dragomir kysyi. "Teidän ylhäisyytenne, nimeni on Loretta Haxton.", sisäkkö sanoi arasti.


"Oi ompas sinulla kaunis nimi..ja oletpas muutenkin oikein kaunis", Dragomir sanoi, pyörähtäen sisäkön ympäri tämän taakse, katsoen tätä samalla päästä varpaisiin. "Oi, olette kovin ystävällinen ylhäisyytenne", Loretta sanoi ja pyyhälsi ulos huoneesta.


Dragomir jatkoi harjoituksiaan samainen ovela ilme kasvoillaan. 


Samaan aikaan Dragomirin vaimo, Juliana oli viimeisillään raskaana. Tämä odotti pariskunnan toista lasta.


Pariskunta illasti aina yhessä, mutta nykyään he eivät keskutelleet. Molemmat söivät, kiittivät ja lähtivät omiin kammareihinsa. Juliana oli ihmeissään. Miksi heidän välinsä olivat yhtäkkiä muuttuneet tällaisiksi?


Samana yönä Julianan synnytys alkoi. Nuori ja hento Juliana synnytti toisen pojan, joka nimettiin Robertoksi. Julianalla oli linnassa kovin yksinäistä, joten tämä touhusi usein lastensa kanssa. 


Myös talvi saapui Tournervillejen maille.

*****


Ja ei aikaakaan kun oli aika juhlia. Heidän ensimmäisen poikansa, Michaelin syntymäpäivät juhlittiin hulppein menoin. Kaikki aateliset oltiin kutsuttu ja tällä kertaa myös kaikki pääsivät paikalle. 


Juliana piti huolta, että tarjottu ruoka oli laadukasta ja sitä oli riittävästi. 


Juliana oli ylpeä pojastaan.
Michaelista kasvoi (yllättävän) komea nuori poika. Tämä oli ystävällinen, vastuuntuntoinen poika, joka ei satuttaisi kärpästäkään.


Dragomir antoi muiden juhlia, hänen ajatuksensa olivat aivan jossain muualla..


Juliana piti hauskaa muiden aatelismiesten kanssa. 


Myös Loreena liitty seuraan. Nelikko jatkoi juhlintaa aamun tunneille saakka.


Juliana nukkui yönsä todella huonosti. Tämä mietti jatkuvasti miestään ja sitä mitä heille oli oikein tapahtunut. Tämä ei ollut vieraillut hänen luonaan kuukausiin. 

*****


Michael rakasti erilaisia pelejä ja shakki kuului yhdeksi hänen suosikki peleistään.


Michael oli myös hyvää pataa Edward Cormeillesin kanssa. Pojat viettivät paljon aikaansa Tournevillen linnalla pelejä pelaten ja leikkien.
*****


Myös Roberton syntymäpäivät koittivat ja paikalle oltiin jälleen kutsuttu lukuisia aatelisia niitä juhlimaan.
Roberto Tourneville.


Juliana jäi huolehtimaan Robertosta, kun toisaalla:


Dragomir lähti linnasta ulos kylmään pakkaseen ja lumisateeseen.Alhalla linnan porteilla Dragomiria odotii vaunut, joihin mies nousi. Istuttuaan vaunuihin tämä totesi viileästi: "Lähdetään."Vaunut saapuivat pahamaineisen pubin ja majatalon pihalle. Täällä kävi vain hämäräveikkoja ja porttoja. Ja tietysti henkilöitä, jotka halusivat pitää identiteetinsä salassa. Kaikki mikä täällä tapahtui, jäi tänne. 


Matkan varrelta vaunujen kyytiin oltiin napattu, kuka muukaan, kun Mary Glutton. Neito oli jännittynyt ja varuillaan. Mihin hän olikaan ryhtynyt?Parin matka jatkui pubin läpi yläkertaan majatalon huoneisiin. 


Siellä Maryn jännitys haihtui pois kun tämä sai olla kaksin Dragomrin kanssa. 


Dragomir houkutteli naisen sängylle kanssaan. Dragomirin oli hurmannut Maryn ihan pyörryksiin, tämä suostui kaikkeen mitä Dragomir vain pyysi. 


Vietettyään muutaman tunnin Maryn kanssa, Dragomir nousi vaunuihinsa ja huristi takaisin linnaan. 


*****


Dragormir vietti harvoin aikaa poikansa kanssa, mutta koetti kuitenkin ylläpitää jonkinlaiset välit tämän kanssa.


Julianaan tämä ei taasen pitänyt minkäänlaista yhteyttä. Roberton syntymäpäivät koittivat ja Dragomirilla vaikutti koko ajan olevan parempaa tekemistä kuin olla perheensä kanssa.


Juliana yritti pidättää kyyneliään ja väänsi suunsa väkinäiseen hymyyn. Robertosta kasvoi hauskannäköinen poika.


Juliana koetti juhlaillallisella otta mieheensä katsekontaktia, mutta tämä keskittyi vain syömiseen.


Jonka jälkeen pelasi aatelismiesten kanssa korttia monta tuntia. 


Juliana oli päättänyt odottaa kammarissaan miestään niin kauan kunnes viimeinen juhlavieras oli lähtenyt. Hän ajatteli juhlissa nautittujen viinojen saavan Dragomirin taas haluamaan vaimoaan. Ja oikeaan Juliana arvasi: Dragomir saapui. Ja he viettivät koko yön yhdessä aaamuun saakka, aivan kuten suhteensa alussa.

*****


Sei yö ei kuitenkaan Dragomiriin vaikuttanut. Tämä oli jälleen aamulla liehittelemässä toista palvelustyttöä, Lorettaa.


Joka oli tämäkin kuin sulaa vahaa Dragomirin edessä.


Dragomirin lähtiessä työtehtäviensä pariin oli pihalla myös Mary. "Ylhäisyytenne?", Mary huikkais. Tämä ei ollut kuullut mitään isännästään sen yhden yön jälkeen.


Huomatessaan, että Maryn vatsa ei ollut ainakaan pyöristynyt, silitti tämä Maryn poskea sanoen: "Kultaseni, minulla on nyt hieman kiire. Nähdään myöhemmin."

*****


Myöhemmin iltapäivällä Julianan käyskennellessä puutarhassa, huomasi tämä miehensä jalanjäljet lumessa pienten naisen jalajälkien vieressä. "Ei voi olla..", Juliana ajatteli.


Kertoessaan miehensä petosepäilyä ystävättärelleen Antoinettelle, Antoinette ilmaisi suoraan, ettei halunnut kuulla mitään kyseiseen aiheeseen liittyen. Vanhoillinen Antoinette sanoi Julianalle tiukasti: "Ei, ei, ei. Minä en kuuntele tuollaista. Ja jos epäilyksesi on totta, niin sitten on. Miellytä miestäsi!"

*****


Jälleen eräänä yönä Dragomir hiippaili yön pimeyteen.


Ja nousi vanhaan tuttuun tapaansa pihalla odottaviin vaunuihin..


..jotka saapuivat saman majatalon pihalle.


Tällä kertaa kyydissä ei ollut Mary, vaan Loretta. 


Dragomir johdatti Lorettan yläkerran huoneisiin.


*****


Palattuuaan aamun sarastaessa kotiinsa, Dragomir meni ensimmäiseksi kylpyyn. Hän oli ylpeä itsestään ja nautti vallastaan.


Toisaalla Juliana oli raivoissaan. Aamu oli jo pitkällä ja linna oli siivoamatta! "Hemmetin hupakko kehtasi tulla myöhässä töihin. Eikä edes pahoitellut, katsoi vain ylimielinen virne naamallaan! Potkut tuo lumppu ansaitsee!", Juliana kihisi kiukuissaan.

---------------------


Kiitos kun jaksoit lukea!


5 kommenttia:

 1. Voi, käy Julianaa sääliksi ): Luulin aluksi, että se tiesi Dragomirin ketkusta luonteesta ja taipumuksesta vieraissakäymiseen, mutta pieleen meni. Ehkä jos Juliana sais Dragomirin touhut tietoonsa salavihkaisesti, voitais välttyä show'lta, joka ehkä keskiajalla oli melkonen häpeäpilkku, jos haloo osui omalle kohdalle. Pääasia ehkä kuitenkin se, että poijjaat ei tiedä isänsä seikkailuista hölkäsen pöläystä ja elävät omissa kuplissaan :D
  Mutta jos torumislinjalle lähdetään, niin sanottakoon Dragomirille, että parempaankin pystyt kuin pelkkiin piikoihin!
  Lapsosista puheenollen pojista kasvaa söpöjä yksilöitä! :3 Tuitui, niiden pienet silmät :D♥
  Antoinette ehkä kaipaa maistiaista omaa lääkettään, ajattelis nyt miltä toisesta tuntuu, höh ):
  Täähän oli mielenkiintoinen pläjäys, lisää vaan! (: Saat ilmoitella mulle näistä osista jos mitenkään jaksat, en nimittäin älyä että ehkä muut julkaisee osiaan ilmoittamatta niistä :D
  Siitä puheenollen, Luumun tarinoissa uutta osaa HRG Pelloilla (: (perijä-äänestys odottaa ääntäsi, eikun) (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skandaalin ja juorujen pelossa on Dragomir juurikin toistaiseksi pelkkiin piikoihin tyytynyt. Saas nähdä miten käy ja jääkös herra kiinni tekosistaan.. ;)
   Pojilla on tosiaankin tuommoiset pienet tihru silmät. Rupesin nyt sitten miettimään, että mistä ovat mahtaneet periä, ja varmaankin ovat perineet Julianalta, tummat ja tuuheat ripset taitaa suurentaa sen silmiä! :D

   Lukemassa käyty ja äänestetty myös! Ja koitan muistaa ilmoitella! :)

   Poista
 2. Voi Dragomir hulttio! Jättää nyt noin vain vaimo huomiotta ja vierailla muiden lakanoissa:( Mutta mitäpä muuta sitä olisi voinut häneltä odotta tuon luonteen kanssa. Olisi kuitenkin voinut valita jotain muita kuin talon piikoja, niitä kun Juliana joutuu koko ajan katselemaan.
  Ainakin pojista kasvoi Julianan iloksi oikein veikeän näköisiä:) Jos sieltä syntyisi kuitenkin vielä yksi tyttökin taistelemaan prinsseistä, varmasti nimittäin tulisi nätti yksilö.
  Jatkoa odottelen, ja minullekkin muuten voi aina ilmoittaa uusista osista jos jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin Rosewoodissa uutta osaa!

   Poista
  2. Dragomir on aikamoinen ketku. Muutamaa vaihtoehtoa pyörittelen, että miten tässä pariskunnalle käy. Michaelista kasvoi minunkin mielestäni aika kivannäköinen, kun ottaa huomioon sen miltä näytti taaperona.. :D

   Täytyy tulla lukaisemaan uudet osat! Ja koitan muistaa ilmotella, itse kun oon tottunut katsomaan uudet osat Simstarinalistalta niin vähän vieras tapa! :)

   Poista