keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua!

Kiitos kaikille Eoforhildin tarinan lukijoille kuluneesta mukavasta syksystä, jonka ehdin täällä viettää! Eoforhild jatkaa sitten ensi vuoden puolella! Kuningaspari ja muut Eoforhildin asukkaat toivottavat oikein mukavaa Joulua! Tämä on nyt tällainen pikapostaus kun mulla on tällä hetkellä kauhea kiire..


Ja vielä joululahjaksi pari vaatetta. 
Jostain syystä Mediafire "poistaa" lisäämäni tiedostot, joten olkaa tarkkana jos lataatte mediafiren linkin takaa, sillä tiedosto saattaa olla väärän vaatteen tiedosto. Esim aikaisemmassa postauksessa "Outlander"-mekon latauslinkin tiedosto oli yhtäkkiä muuttunut talonpoikaismekon tiedostoon. Ja kun sitten uudestaan Mediafireen kyseisen oikean tiedoston latasin, niin yhtäkkiä vanha tiedosto löytyikin ja latauslinkki toimi taas. Outoa. 

Mutta näistä en nyt vielä ehtinyt tekemään Mediafire linkkiä, mutta ladata ne pystyy Modista. Kuitenkin ensin kolme vaatetta pojille: 

Mesh ja kaikki kolme vaatetta on tässä yhdessä tiedostossa, jonka voit ladata: 

Vielä kiitokset All About StyleJa sitten vielä asu miehille, kahdessa eri värissä. Inspis tuli kuvien mukaisesti Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvasta. 
Mesh ja molemmat asut ovat yhdessä tiedostossa, jonka voit ladata:
Olkaas hyvät ja hauskaa Joulua! 

2 kommenttia:

  1. Hei lisää ladattavia! Todella hienoja, taas kerran :) Poikalapsilla ei olekaan niin paljoa vaatteita, joten hyvä että vähän lisää.

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon!

    Ja hyvää joulua, vaikkakin hieman myöhässä! :)

    VastaaPoista